Tripineo contact

Spanje
Vragen?

Contact opnemen met Tripineo.

Heb je een vraag over Tripineo, de vacatures of wil je een vacature op Tripineo.nl plaatsen? Neem dan met ons contact op!

Laat je naam, e-mailadres en een bericht achter en iemand van Tripineo.nl zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Neem met Tripineo contact op!

We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Fout op de website gespot? Het verstrekken van juiste informatie is voor ons een topprioriteit, maar soms kunnen wij ook een foutje maken. Als je denkt dat informatie op onze website niet correct is, neem dan contact met ons op. We passen de informatie zo snel mogelijk aan.


Over ons

Tripineo, opgericht in 2022, is een informatieplatform voor Nederlanders en Belgen die op zoek zijn naar een baan in Spanje of voor langere tijd in Spanje willen wonen. Het doel van Tripineo is om het administratieve proces dat komt kijken bij het wonen in Spanje inzichtelijker en eenvoudiger te maken. Daarnaast biedt Tripineo uitgebreide informatie over alles wat je nodig hebt om in Spanje te wonen, van het afsluiten van een watercontract tot het installeren van zonnepanelen.

Na zelf jaren in Spanje te hebben gewoond en gewerkt, heb ik zelf meegemaakt dat het regelen van bepaalde administratieve zaken soms niet even makkelijk is en informatie niet altijd beschikbaar is. Om iedereen die in dezelfde situatie zit te helpen, ben ik begonnen met Tripineo en vind je bij ons alle informatie die je nodig hebt om te wonen en werken in Spanje.

Sebastian Matthijsen

Vacatures op Tripineo.nl voor werk in Spanje

Naast het bieden van informatie over wonen in Spanje, helpt Tripineo Nederlandstaligen ook aan werk. In Spanje werken duizenden Nederlanders in een groot aantal sectoren: van toerisme, tot aan klantenservice en sales. Het vinden van de juiste baan die voldoet aan je eisen kan echter lastig zijn. Tripineo helpt je graag op weg.

Op zoek naar een baan in Spanje? Bekijk alle vacatures in Spanje of neem contact met ons op voor meer informatie.

Vacature op Tripineo plaatsen? Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Scroll naar boven